E WEEKEND!

Nu uitați că e soare și cald, viața e frumoasă iar mie mi s-a defectat alternatorul la Volvo. Noroc că nu m-a lăsat aiurea pe vreun autobahn vestic, că nu știu ce naiba făceam.

12 comentarii

 1. #1

  Incearca cu o asigurare pentru breakdown, gasesti cateva pentru europa! te scapa de griji.

  • Am văzut că cei de la asigurări auto Ro, de luna trecută au început să ridice prețul asigurării cu încă o poliță dedicată tratării în caz de accident. Mai mult… Termenul de “asigurare breakdown” nu l-am întâlnit sau tocmai ce l-ai inventat pe loc?

  • #3

   Costă bani.

  • #4

   @ESG – asistenta rutiera, greseala mea!

 2. *Tractării cu platformă

 3. Verifica daca nu cumva ai asistenta rutiera inclusa in asigurare. Daca nu, te faci membru la adac sau cum ii zice la acr-ul lor.

 4. #7

  La pozele care le a postat….te cred si eu ca la lasat alternatorul.

 5. #8

  A trebuit sa citesc toate comentariile ca sa ma intorc si sa vad ca era si text deasupra pozelor. Chiar ma gandeam ce-are asistenta rutiera cu subiectul postarii…

 6. #9

  Am patit ceva similar (cureaua de alternator si clima) chiar la granita la bad reichenhall. Am oprit la ultima benzinarie inainte de austrieci, tipul de acolo mi-a facut rezervare la un bosch kundendienst la 10 km, am mers cu becul de la baterie aprins pina acolo(bine sa ai dizel in cazul asta ca ai baterie teapana!), 40 minute si 60 mai tirziu intram inapoi pe autostrada. Era vineri in jur de 5 dupa-masa…

 7. #12

  ADAC furnizează ceva servicii de asistența rutieră, sau 9565. La ADAC costă 89 euro pe an pentru șofer, sunt niște thread-uri pe forumul Softpedia despre asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.