14 comentarii

 1. #1

  Dar dc te duci la sala? Nu aveai pe-acasă un sac de box?

  0

  • #2

   @Lucianus:
   esti si tu constient ca pe-acasa e mult mai greu sa bage exercitii din cauza faptului ca ii rapeste scrierea „Pompierului” tot timpul. Si 2 la mana: tu ai mai da la un sac de box distrus de la atatea antrenamente anterioare?

   0

  • ati uitat, sclerozatilor, ca ati ras deja de mine cand l-am facut giveaway?:))

  • #4

   N-am uitat, da’ parca asta era blog de hatereala :-)

   0

  • nu, nu era de hatereala, ci site de opinie

  • #6

   Stim boss, da-i frig afara si de cine sa ne-o batem si noi? :-)

   0

  • de maica-ta, de exemplu?

 2. Am rămas la poza nr. 8 sa vad cate repetari poate face.

  0

 3. #9

  Chestia asta nu se face doar de la 1 ianuarie?
  :)… #rezolutii2019

  0

 4. eu ma duc din ianuarie!
  #freshstart
  #win2019
  #newyear
  #doartupotifimaibun

  0

  • #11

   Asa zic si eu…. in fiecare an…

   0

 5. Afroditele astea au citit de-a-ndoarselea ” oglindă oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară”? Că toate-s cu curu-n oglindă, nu cu fața.
  Iegării aștia de sală sunt un fel de sutien de buci?….că altfel (nederanjant, de altfel), unele ar cadea testul cu creionul sub buci :))))
  ….nah…am zis ca strugurii-s acri…bleah :)))))))))

  0

 6. Care sală? Aia a regatului unde se adună martorii lui Iehova.

  0

Citește și...

Pentru că tot insistați să vedeți cum arăt, iar eu vă tot zic că e mai importantă mintea voastră decât figura mea, hai să ne jucăm de-a Găsiți-l pe Waldo. Cum v-o imaginați pe Maddame?  Una dintre poze e a mea.

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]