27 comentarii

 1. #1

  Nu am fost pe faza, ai scos plug-inul pentru vizualizarea pozelor ca in slide sau e ceva defect la mine?

  0

  0

  • am scos, nici unul nu functioneaza corect si, decat sa ajung ca vali, mai bine astept si imi fac unul custom

  • Multumesc, aveam si eu fix aceeasi intrebare! :D Da zoso ce-a patit la faza asta? :)

   0

   0

  • are un plugin de poze complet nefericit, inutil si nefunctional. de fiecare data cand dau click pe o poza de la el, regret instant:))

  • :D You made my day :D Si mai are ceva ce eu nu reusesc sa inteleg (deja nu inteleg cum le face): niste capturi de ecran uriase de pagini si pagini scrolate si pune link la alea si nu poti practic sa le vezi ca imagina e zoomata la mic si te chinui etc. Io peste alea sar! :D

   0

   0

  • pai da, e crima cu ele. pluginul chizdii

  • #7

   Pai al tău Arhi mergea șnur la mine, acum e fatal. La Vali s-a explicat trucul, ții pe poza, OPEN in New Tab și poți da și zoom și tot ce vrei sa citesti papirusul.
   Nu e chiar așa complicat pentru unii care câștiga de la 5000 in sus …

   0

   0

  • #8

   Mie mi-a mers ok, atat timp cat nu ma grabeam cu clicurile. Daca zappam si nu alocam suficient timp ca urmatoarea poza sa se incarce, dadea buleala.

   0

   0

 2. Tu poti sa mai astepti dar noi astia mai tineri carora inca li se mai scoala ce facem?

  0

  0

 3. #13

  Eu vreau in marea din poza 5.

  0

  0

 4. #14

  Asteptam cu interes plug-in-ul custom…prea multe click-uri…mai rau te enervezi.

  0

  0

 5. Senior, un plugin pt poze se poate? Nu de alta dar e stresant sa deschid fiecare poza in parte pe telefon pt a putea vizualiza marea :))

  0

  0

 6. poate nu ati observat, dar 26 si 27 se dubleaza.

  0

  0

 7. #18

  Nu mai pune poze din astea, ca incerc din greu sa renunt la ideea de a-mi pune silicoane!!!!!

  0

  0

 8. #20

  Mi-as pune, dar mai am de dus munca de lamurire cu le’ barbatul. Eu n-am asa coaie ca prietena mea, care l-a anuntat pe barbati-su’, ca e la clinica si urmeaza sa intre in operatie de silicoane, de n-a mai avut ala ce sa faca. Ce-i drept, acu’ e mandru de nevasta lui :))) Bine, asta a fost acum 8 ani. Eu nu imi permiteam nici sa trec strada acu’ 8 ani, d’apai sa visez la asa ceva.
  Numai al meu considera ca e mai frumos asa naturala si ca nu-mi trebuie.
  Nu-i nimic, mai insistam, poate la anul ma prezint si eu in Grecia ca fetele din poze, asa, cum se cuvine :)).

  0

  0

 9. #25

  http://fancyapps.com/fancybox/3/ – Cred ca cea mai ok optiune :D Si nici nu-i greu de integrat in wordpress (chiar daca inca n-au plugin).

  0

  0

 10. #26

  Suntem in 2019 si nu suntem in stare sa vedem niste poze? N.am incercat de pe P.C.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]