E weekend, hai la mare

Doamna este ospătăriță pe avioanele Aeroflot, în timpul liberă adoră să își facă propriile goblenuri de mână, este scorpion cu ascendent în săgetător, adoră plimbările pe malul mării și bărbații cărora nu le e frică să ia decizii.

26 comentarii

 1. #1

  S-a stricat galeria si iar a trebuit sa iau la mana toate pozele.

  0

 2. Bogati astia de la aeroflot daca isi permit ospatarite, aia de la ryian abia isi permit sa anagajeze piloti.

  0

 3. Sigur nu e genul de femeie libera și independentă care împarte 50/50 cu soțul/iubitul?

  0

 4. pentru frequent flyers: lost-found@aeroflot.ru

  0

 5. Care doamna, omule? Eu nu vad decat un model de urmat in patru labe…

  0

 6. Numai pe mine mă scoate din sărite poziţia aia cu noada curului săltată cum îşi ţin coada căţelele în călduri?

  0

 7. #17

  Dat azz!!!

  0

 8. #18

  M-am apucat sa imi fac repede printscreenuri la comentariile mele, n-am mai avut niciodata doar plusuri si zero minusuri, dupa care ma apuc sa le vanez pe alea ale altora la care as fi dat cu sete minusuri, dar lipsea butonu’. Cate unul pentru fiecare, sa ajunga la toata lumea. Binging de minusuri o sa fie azi. Bacanala de minusuri.

  0

 9. #20

  nenicule, intrevad un tipar discriminatoriu la matale. barbati de ce nu bagi? ce-or sa zica „ascultatoarele”?

  0

 10. #23

  there goes my Friday-afternoon-at-work … :-(

  0

 11. Hm, numa plaje exotice, are bani saracia! :)) E prea asa, e prea nu stiu cum dar si perfectiunea fizica are un cusur, sper! Aaaa, e rusoaica, naspa moment!
  Ei bine, e buna vizual dar, pana nu incerci, pana nu paraie un pic, pana una alta :> , nu stiu ce fac astea ca ea prin avioane dar e dovedit faptul ca unele femei sunt mai al dreaq decat barbatii :D .

  0

  • #25

   Bun Tim, acuma explica-ne ce-ai vrut sa zici caci n-a inteles nimeni nimic.

   0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]