E WEEKEND! V-ați pregătit costumul de Halloween?

 • Spuneți repede, v-ați pregătit costumul de halloween?
  Ca idee, la școală la fi-mea este iar clasica discuție dacă să sărbătorim halloweenul, că le place copiilor. Asta fiind ideea unei tipe pe care eu o admir pentru stoicism, e încăpățânată ca un catâr și bine le face.

  Desigur, toți ceilalți părinți sunt oripilați, e un obicei păgân, e cu morți, huooo, cum să ne expunem copiii la așa ceva, suntem animale, sălbaticilor, ne înfiază copiii homosexualii.

  Anyway.

 • 19 comentarii

  1. #1

   Pozele 4 si 20 sunt la fel.

   0

  2. obicei păgân, cu morţi…
   morţii lor de ce dreacu încurcă traficul în Bucureşti la fiecare sfârşit de octombrie?
   mă miram de ce d-abia se târâie tramvaiul spre Unirii, uitasem de Dimitrie Moaştefest…

   0

  3. e bine ca importam tot
   nu suntem in stare sa venim cu ceva original
   apropo de halloween, multi confunda treaba asta cu un bal masat
   trist

   0

   • Nu mai sarbatoriti pastele si crăciunul, ca sunt de import. Si la origine pagane. Sau, cel mai bine, reveniti la zamolxe si sacrificii umane, ca ce e importat nu e bun.

    0

   • ia cu paine ca-i bun!

    0

  4. #6

   Păi să facem un referendum ca să hotărâm o datā pt totdeauna, zic eu!:)))))

   0

  5. #8

   Toate pozele is cu tenta sexuala. Oh, za pain. :)))

   0

  6. Pana la Halloween, pe aici e cu Comic Con :D Deci avem costume la dublu. Dar da, cand predam la afterschool a fost panica de ceasul mortii DAR NU SE POATE HALLOWEEN CU ACESTI INGERASI (ingerasi care aveau papusi monster high si chestii cu zombie DAR DRAGA MEA HALLOWEEN)

   0

  7. #12

   sunt prea mare pentru asta

   0

  8. #13

   procedural ar fi prin optiune, ca la ora de religie: cei care vor sa sarbatoreasca, iar cei care nu vor sa stea in spatele clasei, cuminti, sa nu deranjeze!

   0

  9. #14

   Vai ce le-as speria!

   0

  10. So much to fap on, so little time. Uff.

   0

  11. #16

   Dar de ce poze numai cu fete?…vreau si cu baieti.

   0

  12. #19

   Bai frate, dar nici una nu s-a constumat religios… in Eva, dar fara frunze ca e toamna si-au cazut. :( :)

   0

  Citește și...

  Pornind de la postarea lui Cristian Iosub despre faptul că Telekom lasă la liber absolut toate datele personale ale clienților, inclusiv facturi lăsate la indexare în google, am găsit în comentarii un search de google care m-a îngrozit. Băăăăăi, nu e posibil așa ceva. Tot felul de instituții care au date […]

  Lasă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

  Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

  Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]