12 comentarii

 1. #1

  Maithun zice ca nu.

  12

 2. Rochie prea scurta/stramta = vor sa se futa.

  18

 3. #3

  O fata iese purtand o rochie din asta. E clar, vrea sa se…

  7

 4. E vineri. Fetele se imbraca frumos si merg sa se distreze
  https://www.youtube.com/watch?v=iyjjsOP08t0

  2

 5. #5

  Rochiile alea sunt speciale pentru a merge in club si a te imbata ranga. Cand te trec nevoile poti folosi toaleta mult mai usor, nu mai vorbesc de tufele din parc, unde o rochitza mai consistenta se poate agata.
  Noi, barbatii, in aceeasi situatie, pana ne descheiem la slitz ne putem pisha pe noi. Cel putin asa mi-a zis un prieten.

  7

 6. Zbaj picioarele, voi vă gândiți că există disperați care le fwt pe ăstea?

  7

  • #7

   Corect, dar gandeste-te ca tot aia tre’ sa le suporte fitzele intre partide. Si timpul ala dintre partide e cam 99% din viata.
   In al doilea rand, era un film cu un Indian batran care intreba pe toti tinerii din trib: „Bai, nevasta-ta se f..te cu entuziasm?” Nu ca e frumoasa sau altceva. Omul era un adevarat intelept care stia ce e fericirea. Ca si sa prinzi una de asta si sa fie ca o scandura cu noduri e, vorba lui Charlie Sheen (care stie ce spune), „kind of like necrophilia”.

   2

 7. #8

  Imi poti da un indiciu unde ai gasit poza 28?

  1

 8. #12

  o postare despre „io sunt cu „asta”, dar ma gandesc la „ala”, se poate? ma intereseaza ce mai cauta cu asta daca tot nu e „ala”? sa caute alt „ala”, ca sa nu se mai gandeasca la celalalt.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.