33 comentarii

 1. am fost la scoala cand nu trebuia …

  Thumb up 133
 2. #6

  de aici la pornografie infantila, e doar un pas GG

  Thumb up 27
 3. Lasa, ca si cand eram eu in scoala in anii 90 se bea la unele ore, se fuma in curtea scolii, se faceau acte de teribilism, si pentru asta acum platim cu succes pensia parintilor :). Cu sau fara fenomene teribilistice, ai dreptate, pensia nu va mai exista pentru cei care acum au cel mult 40 de ani…

  Thumb up 21
 4. #9

  boss, din videochat se castiga bine, au de unde sa contribuiasca la fondul de pensii cu fundul si altele

  Thumb up 6
 5. #10

  la generatia asta conceptul de #metoo va avea sensul de „si io si io”

  Thumb up 8
 6. #11

  Cand, vreodata, astia din poze vor putea scrie texte de-o asemenea valuare?

  „Stiu, nimic nu mai merge iar zarul a fost aruncat, ultima miza si sunt dus, departe si definitiv, atat de incat e ca un ultim catharsis lugrubu si bacovian: vreme de betie a faptelor si un vertij cald de sentimente umane pe care sper sa le regasesc dincolo, in lumea aia parca mai buna dar tot latina, pe care o intrezaresc de aici din cel mai negru punct, din cel mai adanc punct al groapei marianelor romanesc”.

  AMR?

  Thumb up 0
  • #12

   Exceptii vor fi intotdeauna. Nu toti sunt in aceiasi balta.

   Thumb up 0
 7. să arunce prima piatră ăla care n-a băut şi n-a tufut în liceu.
  staţi să mă dau la o parte cât vă adunaţi pietrele 🙂

  Thumb up 6
  • #14

   Numa’ de la subsemnatu’ si tot te alegi c-o lapidare full service.

   Thumb up 5
  • #15

   boemule, am sa ma dau elegant la o parte, ca roackerii dreacu’ nu-s cunoscuti drept usa de biserica.

   Thumb up 0
 8. #16

  Vorba aia.. we are getting older.. they stay the same age. :))))

  Thumb up 10
 9. Educaţi de sistem nu mai gândim liber.
  Atât profesorii cât şi elevii nu mai fac ceea ce le place, elevii poate ar face, dar profesorii sunt orbiţi de bani…, puţini mai sunt cei care îşi iubesc meseria.
  E trist.

  Thumb up 3
 10. sunt singuru care nu vrea sa se mute in rusia?

  Thumb up 6
 11. #24

  Bah las-o in puii mei. Si eu in primul an de facultate caram navetele cu sticle de bere de 1l la cate o iesire la iarba verde. Prima bere cred ca am baut-o pe la 15 ani. Deh alte vremuri. Sunt curios ce povesti nostalgice or sa posteze generatiile astea cand or avea copii la randul lor.

  Thumb up 0
 12. daca nici in liceu nu poti face un pic teribilism, atunci cand? La pensie?

  Thumb up 8
 13. #26

  bai, hai ca nu e chiar asa … eu am facut si mai rau decat astia si le platesc altora pensia. Si crede-ma, nu e putin. Eram premiant si am avut media scazuta la purtare de vreo 2 ori, scos in fata careului si criticat … e foarte probabil ca multe din pozele alea sa fie doar „show-off”.

  Thumb up 4
 14. Eu in a IV-a am aruncat un mar stricat din fundul clasei catre cosul de gunoi aflat imediat pe dreapta cum intri in clasa. Tocmai atunci a intrat directorul, de l-am lovit fix in tampla lateral-stanga cu stricaciunea…”Noroc” ca directorul era chiar taica-mio, am scapat doar cu 3 lovituri cu vergeaua din fibra de sticla peste destele adunate pui, aplicate de invatatoare. Si acasa 5 lovituri la palma cu papucul de casa cu talpa flexibila (un camilhar d-ala, cine mai stie). Apoi, ca sa ma razbun pe pedeapsa nemeritata, in opinia mea, i-am intins guma de mestecat in par cand dormea. A trebuit sa se rada in cap si era noiembrie, plus ca si-a facut functia de ras. Bine ca nu m-a batut cu furtunul de cauciuc ala verde inchis de la masina semi-automata Albalux, cum o mai pateau colegii.

  Thumb up 9
 15. La școala e nașpa, știi un elev care spune altfel? N-am văzut nimic din ce n-am făcut si eu….. si eu am fost acum mii de ani la școala, aveam tăblițe de lut

  Thumb up 0
 16. #32

  Toti sunt rusi. Daca asta iti mai da speranta, esti pro-rus. Sluga rusilor, cum ar zice Baselu
  🙂 🙂 🙂

  Thumb up 0
 17. Nu stiu ce sa zic de pensie, dar de inmultit sigur se vor inmulti..

  Thumb up 0