Welcome, bucureşteni, ţăranii din Constanţa vă aşteaptă!


Înainte de orice, Mage, eat your heart out! Remarcaţi captura prinsă astăzi de subsemnatul si a sa nevastă. Binisor, nu?

In altă ordine de idei, oraşul ăsta se duce dracului.
Anul trecut mergeam în fiecare săptămână la pescuit, pe canalul Dunare-Marea Neagră, undeva pe lângă podul de la Agigea. Era aşa de linişte acolo, se auzeau numai valurile si pescăruşii tipând.
Si având noi chef de gratar romantic, urmat de o faină partidă de pescuit, am zis să mergem tot acolo, că e linişte si frumos şi nu ne deranjează nimeni în caz de ceva (bine, partea a doua o gândeam doar eu, nu am adus-o la cunoştinţă şi nevestei.

Totul frumos, ne-am chinuit, am aprins focul, gratar, ceafă, mici, saramură, tot ce ne propusesem.
Pe la ora 13:00, dezastru.
Au inceput să sosească, incolonaţi, hoardele de bucureşteni. Gipane, merţane, bemweuane, dacii, papucuri, tot ce vrei. Toţi, cu mic cu mare, la linişte, pe malul canalului.

Şi au inceput manelele. Urla Denisa, sughiţa Guţă, jale ce era pe capul Danielei Gyorfy. Copii urlând, doamne zbierând la telefoanele mobile, şmecheri de cartier cu lanţurile revarsandu-se pe sub cămăşile descheiate până la buric…Un tip, recunosc, constănţean, cu un papuc de Dobre şi Fiii, avea chiar şi o boxă de apartament pusă pe capota maşinii.
Ne uitam…şi nu ne venea să credem. Locul nostru plin de liniste, oaza noastră de pescuit, s-a dus dracului, pentru că au venit lăcustele bucureştene.
Desigur, la ţăranii constănţeni, care nu pricep că bucureştenii sunt niste fiinţe superioare, pentru care există cu totul alte reguli de circulaţie, de igienă sau de bun simţ.

Abia aştept sezonul. Să tresalte inima în mine când mai vad un jegos de ăsta cum îşi aruncă ambalajele pe jos, pentru ca ar fi jenant să se deplaseze până la coşul de gunoi. Sau să admir exemplare in chiloţi si cu lanţuri la gât, plimbându-se prin supermarket, ca aşa vrea muşchiul lui, că el e la mare. Sau păsărici in costume de baie şi pantof cui, la promenadă pe strasse.
Întrebarea e…eu unde naiba mă mai duc sa pescuiesc în linişte?

12 comentarii

 1. stiu cum e .. si eu am fost azi prin Mamaia si era plin de tarani si de tarfe care intrau in mare si isi pozau curu pentru a pune poze pe hi5 :)

  0

 2. Eu iti recomand Mahmudia. E ceva de mers pana acolo dar daca pleci vineri dupamiaza si te intorci duminica dupamiaza nu ai sa regreti. Liniste cata vrei, Dunarea libera, peste frumusel. Cel mai bine e cu masina ca sa ai sansa sa te plimbi si pe la baltile din apropiere unde e pestele mai mare sau unde nu e nici tipenie de om pe o raza de cativa km.

  0

 3. Pescărie, lângă plaja 3 papuci, la scoici?

  0

 4. băi, totul până la păsăricile în costum de baie pe pantofi cui! cu ele ce ai? :|
  ai uitat să precizezi rudele de sezon ce-şi aduc aminte că au verişori la mare….

  0

 5. editează http://www.cetin.ro/wp-content/themes/PassionDuo_Red/style.css
  şi adaugă undeva la sfârşit:


  #page_content p img.wp-smiley {float:none;}

  asta deoarece smileys apar aiurea ;)

  0

 6. ma bag sa imi caut job in Singapore.

  0

 7. ionut, nu merge. fuck it.
  Catalin, in singapore nu merge sa te angajezi. ori esti plin de bani, ori esti sclav…

  0

 8. „Şi au inceput manelele. Urla Denisa, sughiţa Guţă, jale ce era pe capul Danielei Gyorfy. Copii urlând, doamne zbierând la telefoanele mobile”
  Parca era potopul :)…

  0

 9. du`te la bulgari:))

  0

 10. mi-a crapat bila in mine cand am vazut spurcaciunile alea de juma de deget, mustind cleios, cu zecile, in poza de mai sus; asa de tare m-am urzicat ca am hotarat sa te provoc la un duel :)

  asa deci si prin urmare, in momentul in care vara asta plec prin tara sa vanez pesti adevarati nu bulbucati din aia maritimi, am sa fac totusi un episod guvidesc; am sa am grija sa fie pe-acolo pe unde mergi tu si am sa mai am grija sa te pocnesc cu o manusa de neopren blogistica, inainte de a ajunge in zona…

  si dupa partida putem posta linistiti amandoi pe blog despre rezultatul duelului, adica mage winner by a long shot… crezi ca te tine? :))))

  0

 11. #11

  oricand si oriunde:)) i get the beer

  0

 12. bine pescarule asa ramane, ne vedem in vreo luna, doua…a si make it a calsberg please :))

  0

Citește și...

Masă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]