Yahoo vine in Romania

Da da, stiu, toti au anuntat-o, unii de prin mai. Nu asta vreau sa va anunt. Vreau sa anunt ca astazi, in anul de gratie 2007 dupa hristos, in ziua a 12 a a celei de-a 12 luni, evenimentul zilei a anuntat o stire de pe bloguri, citand sursa. Adica pe pahomi.
Desigur, nu au pus link si nu au dat numele blogului…dar, dumnezeule, ce pas inainte, au recunoscut ca au aflat asta de pe un blog?
Inseamna ca…am vazut totul in viata. Acum pot sa mor. Apocalipsa e pe vine.

5 comentarii

 1. „…Acum pot sa mor. Apocalipsa e pe vine.” -> De asta nu mai apare pe site „Din tara unde nici apocalipsa nu vine” ? :)

  0

 2. s-a rezolvat

  0

 3. Noul dex ar trebui sa spuna: ziaristi=cele mai mizerabile fiinte in viata

  0

 4. #4

  evident ca ii intzeapa inima sa spuna ca au aflat de pe blog`uri. „pai cum, noi ziar cu renume, oameni cu studii in jurnalistica, ne castigam painea de pe urma unora care fac asta de`acasa fara efort?! sub nici o forma”

  0

 5. #5

  nu stiti care e camera Romani pe yahoo chat ?

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]