Yahoo vine in Romania

Da da, stiu, toti au anuntat-o, unii de prin mai. Nu asta vreau sa va anunt. Vreau sa anunt ca astazi, in anul de gratie 2007 dupa hristos, in ziua a 12 a a celei de-a 12 luni, evenimentul zilei a anuntat o stire de pe bloguri, citand sursa. Adica pe pahomi.
Desigur, nu au pus link si nu au dat numele blogului…dar, dumnezeule, ce pas inainte, au recunoscut ca au aflat asta de pe un blog?
Inseamna ca…am vazut totul in viata. Acum pot sa mor. Apocalipsa e pe vine.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. „…Acum pot sa mor. Apocalipsa e pe vine.” -> De asta nu mai apare pe site „Din tara unde nici apocalipsa nu vine” ? :)

  2. s-a rezolvat

  3. Noul dex ar trebui sa spuna: ziaristi=cele mai mizerabile fiinte in viata

  4. #4

    evident ca ii intzeapa inima sa spuna ca au aflat de pe blog`uri. „pai cum, noi ziar cu renume, oameni cu studii in jurnalistica, ne castigam painea de pe urma unora care fac asta de`acasa fara efort?! sub nici o forma”

  5. #5

    nu stiti care e camera Romani pe yahoo chat ?

Citește și...

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]