Yo m0f0s, urmăriți cu atenție

Învățați și voi să plătiți pentru lucrurile care vă plac și care chiar vă ajută în munca voastră. Pe mine mă ajută adblockerul pentru că pot închide reclamele de pe gsp, realitatea și alte ziare de calibru. Pentru asta, a meritat banii mei.
Gesuntag!
Da, nu e o sumă mare, dar câți dintre voi se pot lăuda că au donat 1 leu unui dezvoltator care muncește gratuit ca voi să jucați angry birds pe budă?

Michael Gundlach adblockforchrome@gmail.com

11:43 PM (14 minutes ago)

to me
Hi Cetin!

I wrote AdBlock in the hope that I could make people’s lives better. You just
told me that I managed to do it 🙂 Thank you very, very much! You are so
great!

It’s been a little scary since I quit my job, hoping that my users would chip
in enough that I could support my family and fund more AdBlock development.
The vast majority of users choose NOT to pay for AdBlock, so your contribution
is even more appreciated!

In any case, Katie and I have decided that it’s important enough work that I
should keep doing it whether or not we can live off of our users’ goodwill,
until we start running out of savings. You just tipped our scales a little
further in our favor… did I say thank you yet? Thank you! 😀

Happy ad blocking,
– Michael

PS: Word of mouth is the only marketing AdBlock uses. If you haven’t already,
would you tell all your friends and family about chromeadblock.com and
safariadblock.com? It would help me and Katie IMMENSELY 🙂

>
> Hello Michael Gundlach,
>
> This email confirms that you have received a payment of $2.00 USD
> from Cetin Daniel Ametcea (*******@****mail.com).
>
> Payment details:
> Total amount: $2.00
> Currency: U.S. Dollars
> Purpose: AdBlock
> Contributor: Cetin Daniel Ametcea
> Note: None
>
> Sincerely,
> Paypal
>

18 comentarii

 1. Stii ceva? Ai dreptate.
  Asa cum platesc si pentru Askimet si pentru joace pe telefon si pentru alte chestii, merita sa platesc si pentru AdBlock.

  0

 2. #2

  Cat se poate de corect, uneltele cu care-ti faci treaba merita un ban.

  0

 3. Orice muncitor isi pretuieste uneltele cu care lucreaza si cauta sa le achizitioneze pe cele mai bune, pentru a-i putea face munca mai usoara si mai performanta!

  0

 4. e auto reply, ca doar nu pierdea juma de ora de scris pentru 2$

  0

 5. E grele la Românica (unde se fură tot şi din Parlament până la colţul străzii se practică) să intre în capul omului că şi softul este un produs. Vor mai trece ceva ani până atunci, sau unrmătorul http://bit.ly/tDSeF6 asteroid nu ne va ocoli.

  0

 6. Si eu imi cumpar orice template am nevoie de pe themeforest. Prefer sa le cumpar decat sa le iau nulled de pe unele site-uri. Plus sa nu mai vb ca mai beneficiezi si de suport.

  0

 7. Eu unul prefer AdBlock+ – m-am obisnuit cu el de pe vremea cand foloseam Firefox. Dar numarul de „Thank you” trimis spre creatorul acestei aplicatii e la fel de mare 😀

  0

 8. #9

  Isi merita cu prisosinta toti cei 1OO cents donati .

  http://bit.ly/vb1Cqd

  0

 9. Da mai Arhi, total de acord. Si eu am platit pentru unele aplicatii, insa tin minte ca la un moment dat, vorbind de o aplicatie de iPhone, ai primit o sugestie de aplicatie, despre care chiar tu ai zis ca e pe bani, desi aveai nevoie de ea. Ai primit apoi si link-ul de unde o poti lua gratuit, ceea ce probabil ai si facut.
  Unde e corectitudinea aici? E frumos ca ai donat fara sa iti ceara asta, dar nu inteleg de ce nu ai putut sa faci acelasi lucru pentru o aplicatie care in teorie chiar nu ar trebui sa se gaseasca gratuit.
  Sau poate ma insel eu, nu e prima data 🙂

  0

  • #11

   Simple » eu intotdeauna iau intai aplicatiile crackuite. dupa aia, daca imi place, le cumpar, 99 de centi nu inseamna bani. daca nu, le sterg. dar intai le testez, intotdeauna

   0

  • #12

   Din pacate Apple nu e Google si nu te lasa sa testezi aplicatiile inainte. Pe android Market, daca in mai putin de 24 de ore de la cumparare ai sters aplicatia respectiva, primesti refund. Atata timp cat pe store-ul local, in top 10, 3 sunt „scamuri”, solutiile gen Instalous sun binevenite.

   0

 10. #13

  Si eu am donat pt tipul cu AdBlock. Cea mai tare inventie de la Outlook incoace.

  0

 11. Cu ce i-am mai trimis si eu, pune de o betie Michael azi.
  Spritzuri, fripturi, isi scoate femeia la carciuma la „sosea”

  0

 12. #15

  In urma cu citeva luni am indraznit sa spun pe un blog ca am adblock si s-a creat o furtuna.

  0

 13. #16

  traiasca opensauce-ul

  0

 14. #17

  arhi… stii ca ai adblock si in cydia? instaleaza si varianta de mobil …mananca mai putin net (cred)…de incarcat mai rpd nu am observat sa se incarce… dar macar scapi de reclame 🙂

  0

 15. #18

  Si eu am trimis 2$ acum…..ii aveam in contu de paypal de la verificare…si acu ca mi-ai amintit e pacat sa nu ii multumesti omului……nu e mult, dar daca ar dona 100 cate 2$ ar fi ceva….

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]