You have been warned

Ma conectez mai-nainte pe un cunoscut tracker de torrente, fost file actualmente altfel, si ce vad? ” Ai luat warn doua saptamani. Citeste regulile” Probabil ceva legat de faptul ca am zis de un film ca e de cacat. Trecand peste penibilul situatiei, in care la acele „comentarii” nu ai voie sa comentezi, ci doar sa ridici ode „aploaderului”, ma uit pe indexul paginii.
Acolo, mare poll: Care e cel mai al dracului din staff?
Ba copii cu cash la gura, chiar aveti impresia ca ii pasa cuiva de rahatul dintre urechile voastre? Stiti cate trackere sunt in romania si aiurea? In loc sa va vedeti de treburile voastre si sa pupati in cur pe dumnezeu ca inca mai sunt fraieri care „cumpara” upload prin SMS, voi va pierdeti timpul cu sondaje de genul asta?
Vai de voi…

6 comentarii

 1. Eu unul downloadam zeci de GB pe zi, acum daca iau 700MB/zi e foarte mult… se duce naibii tot chefu de a downloada cand toata lumea preaslaveste un film imposibil de prost cu care se lauda cine stie ce pustan hax0r care l-a uploadat.

  0

 2. de cand ma stiu nu am pus nici un comment la torrentele pe care le downloadez, dar le citeam si mi se partea stupid sa citesc „aXX0 marry me” si „loder you rule man”. adica ok, iei filmul si gata, mersi in gand ca i`ai facut upload si vizionare placuta.

  0

 3. hehee, ai scapat ieftin. pe acelasi tracker mie mi-au dezactivat contul…ma gandesc ca tot pt ceva de gen, ca ratia era mare.

  0

 4. lol, scapat ieftin. muie, de la mine ptr ei.

  0

 5. FaZani bre, SceneFaZani… :D

  0

 6. atunci sa fie si de la mine. cu sensul de multa.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]