You must register to…

Nu pot sa inteleg creatorii de site-uri/bloguri din zilele astea. Cand e plin internetul de informatie, de dorinta de a fi cat mai WEB 2.0, de a facilita comunicarea directa cu utilizatorul, inca mai gasesti site-uri, unde daca vrei sa comentezi, votezi, etc, primesti mesajul „You must register to…”
Si ulterior ne plangem ca utilizatorul de internet e infantil si pueril, si noi suntem buni doar ca neintelesi.
Totul doar pentru a strange niste adrese de e-mail…
Die stupid, die!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Respectivul site/blog pierde rapid persoanele care doresc sa comenteze ceva.Oricum comentariul se poate modera, asa ca ….

 2. Feedback-ul restric?ionat e aberant.

  De premium content

 3. E vorba de con?inutul oferit doar dup? autentificare.
  Nu vorbesc neap?rat de subscription pe bani, c

 4. depinde foarte mult de genul de continut. Ideea e ca nu atragi userul de rand, care acum descopera webul, cu asa ceva. El va dori ceva simplu si rapid de accesat..
  nu prea sunt fan calacanis:)

 5. E un subiect interesant de dezb?tut…

 6. chiar este, si sunt extrem de deschis la argumente, ptr ca e perfect posibil sa gresesc.
  dar eu iau ca exemplu recent socializeaza.ro, care s-au lansat cu tamtam si pe baza de continut oferit doar dupa inregistrare.
  Rezultatul? Orevoar socializeaza.ro…

 7. :)):)):)) Cred ca e OK sa pui un continut pentru publicul general, cu chestii la mintea strutului, si ceva extra pentru cei care vor mai mult, adica utilizatorii inregistrati! :)

 8. Exact.

  Dac? ai, spre exemplu, pe l

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex