You must register to…

Nu pot sa inteleg creatorii de site-uri/bloguri din zilele astea. Cand e plin internetul de informatie, de dorinta de a fi cat mai WEB 2.0, de a facilita comunicarea directa cu utilizatorul, inca mai gasesti site-uri, unde daca vrei sa comentezi, votezi, etc, primesti mesajul „You must register to…”
Si ulterior ne plangem ca utilizatorul de internet e infantil si pueril, si noi suntem buni doar ca neintelesi.
Totul doar pentru a strange niste adrese de e-mail…
Die stupid, die!

10 comentarii

 1. Respectivul site/blog pierde rapid persoanele care doresc sa comenteze ceva.Oricum comentariul se poate modera, asa ca ….

  0

  0

 2. Feedback-ul restric?ionat e aberant.

  De premium content

  0

  0

 3. Adica?

  0

  0

 4. E vorba de con?inutul oferit doar dup? autentificare.
  Nu vorbesc neap?rat de subscription pe bani, c

  0

  0

 5. depinde foarte mult de genul de continut. Ideea e ca nu atragi userul de rand, care acum descopera webul, cu asa ceva. El va dori ceva simplu si rapid de accesat..
  nu prea sunt fan calacanis:)

  0

  0

 6. E un subiect interesant de dezb?tut…

  0

  0

 7. chiar este, si sunt extrem de deschis la argumente, ptr ca e perfect posibil sa gresesc.
  dar eu iau ca exemplu recent socializeaza.ro, care s-au lansat cu tamtam si pe baza de continut oferit doar dupa inregistrare.
  Rezultatul? Orevoar socializeaza.ro…

  0

  0

 8. :)):)):)) Cred ca e OK sa pui un continut pentru publicul general, cu chestii la mintea strutului, si ceva extra pentru cei care vor mai mult, adica utilizatorii inregistrati! :)

  0

  0

 9. Exact.

  Dac? ai, spre exemplu, pe l

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]