Zboarã, puiule fericit, zboarã

De când a apărut brandul ăsta de la Agricola, Puiul Fericit, stau și mă gândesc Oare ce a fost în mințile marketerilor care au gândit numele ăsta pentru un brand care comercializează pui uciși, măcelăriți, dezosați și alte plăceri de astea?

Adică serios, pulpe dezosate de pui fericiți. Presupunând că nu i-au gâdilat pe pui înainte de moarte și nici că făceau sex în momentul cârligului:
Oare ce îi face pe acei pui fericiți. Moartea cu cârlig în gât? Faptul că sunt decopertați de pene în timp ce li se scurge sângele și totuși, sunt încă vii? Faptul că sunt galbeni după moarte? Habar nu am, dar serios, mi se pare teribil de exagerat să pui numele Puiul fericit unei chestii care înseamnă pui uciși pe bandă rulantă.

Să nu se înțeleagă greșit. COnsum brandul, le prefer la cumpărare, pentru că sunt rasă de aia care sunt galbene după tăiere, sunt buni la gust și iese un pui cu smântână de îți bați copiii. Remarc doar ce muncă bună a făcu agenția din spatele brandingului.

17 comentarii

 1. #1

  Pai au spus zboara puiule pt ca cu porcul e mai greu. Doooh

  0

 2. #2

  O fi zburând prin Câmpiile Elizee …

  2

 3. #3

  E fericit ca in sfarsit ii este curmata suferinta :)

  1

 4. #4

  Probabil inspiratie dupa „Happy Eggs” in UK.

  0

 5. #5

  N-am vazut reteta de pui cu smantana… :D

  0

 6. #6

  Puteau sa ii zica Puiul Gustos , era mai realist.Nici eu nu inteleg asta cu Puiul Fericit, a fost o alegere neinspirata.

  0

 7. #7
  vladut

  Ati vazut filmul Gladiator? Asa si cu puii astia saracii, ii asteapta sotul sau sotia dincolo :(

  0

 8. #8

  O fi fost mai fericit in scurta aia viata inainte de moartea violenta. Am un prieten care nu mananca carne decat daca, si sunt cuvintele lui, animalul respectiv a fost fericit (adica vanat in mare parte).

  0

 9. #11

  Mi se pare o denumire excelenta, puiul e fericit ca-ti poate oferi delicii gastronomice nebanuite si deja se afla in Nirvana Aviara pt. ca …..asta!

  2

 10. #12

  Pe de alta parte, te cam face sa te gandesti ce se intampla cu puiul trist…

  0

 11. #13

  N-a zburat puiul dar copilul din reclama zboară destul de frumos acum. E Filip Jianu, junior, principala speranță pentru tenisul masculin românesc.

  1

 12. #14

  Deliciosul de Vaslui?

  0

 13. #16
  Dani Corban

  Puiul Fericit comandam și eu din Carrefour, până am descoperit Puiul Gospodarului. Și mai sunt ăia mici: cocoșei de pădure și pulet cochet. Totul prin Bringo, nu mai ies din casă de când mi-am instalat Bringo. Un pulet cochet, un baby spanac și 6 sticle de Jidvei ca să am livrarea gratis.

  0

 14. #17

  Pai nu tot ei au scos si puiul familist, cu patru picioare? Poate puiul asta e fericit ca a rămas cu doua.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]