20 comentarii

 1. mie mi se pare o reclama enervanta, genul de reclama facuta in 10 minute de catre un grup de amici :%

  0

 2. presupun ca-i de criza pentru ca barbatii ar fi mai ieftini decat fotomodelele. intreabarea-i barbatii in general, sau barbatii de la happy fish?

  0

 3. ii ador pe baietii de la happyfish. gata m-au convins, iau taromul de acum incolo!

  0

 4. :)) Bestială faza! :)) Şi ideea!:))

  0

 5. ce m-am speriat cand a intrat ala la sfarsitul reclamei :))

  0

 6. :)) nu mi se pare cine stie ce…

  0

 7. ce barba are :)) :x … sunt cei mai tari :P

  0

 8. #8

  booring>-)

  0

 9. #9

  Patetic. Ce prinde mai bine la public decat mistourile ieftine despre orice este romanesc?! Deja devine plictisitor acest cliseu. Mai ales ca acum nu era absolut nimic de ironizat la Tarom. Daca tot se face aceasta conexiune intre companiile aeriene si criza financiara, surprinzator o sa vedeti ca Lufthansa a fost mult mai grav afectata de recesiune decat Taromul, iar alte companii gen FlyLAL sau Sterling Airways au dat faliment.

  0

 10. Oi fi eu prost-dispus dar nu mi se pare funny, nici macar inteligent. Exact ca si celalalt Alex, consider un misto ieftin si de prost gust. Oricum, de la happyfish, din 10 materiale, unul sa zicem ca merita vazut…

  0

 11. Slab.

  0

 12. :)) ce tarom ca eu nu am vazut decat carnatul :)) am o foame:!!

  0

 13. #13

  hmm…asta cu vazutul carnatului a sunat….funny:))))

  0

 14. tararara

  0

 15. #15

  Andrei Zecescu, Tarom nu are cum sa fie afectata de recesiune, pentru ca de cel putin 19 ani merge in pierdere. Nu stiu cine sunt FlyLAL sau Sterling Airways (as putea afla, e drept) dar ma hazardez sa spun ca nu sunt, probabil, companii de stat romanesti, ale caror pierderi sunt sustinute de catre contribuabili. De aia au si dat faliment.

  0

 16. Bah te-ai angajat la happy fish? :)))…oricum geniale reclame fac, daca ar fi asa reclamele de pe tv m-as uita numai la reclame:))

  0

 17. Macar astia de la Happy Fish fac reclame acceptabile in comparatie cu spoturile de la TV, care unele sunt chiar patetice.
  Cat despre replica finala, ar fi cam interzisa, din motive de antireclama…

  0

 18. @Alex: Daca nici misto nu se mai poate face, atunci ce? E fun, ne radem, bafta noastra. Ce-ar trebui sa fac, sa bocesc??? Asta e, altii au dat faliment, altii o duc prost, noi sa fim sanatosi.
  Nu va place, nu va uitati.

  0

 19. Mi se pare corect …

  0

 20. HappyFish sunt superi tari asta e sigur :))

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca să facă ordine în lume după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil […]

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]