Zdubii bateti tare – Beautiful Romania Remix

poster beautiful romania remix

Zdob si Zdub, Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan.Un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de poze trimise de public. Acesta e evenimentul ce se va întâmpla duminica, 27 iulie, in Piata George Enescu din Bucuresti, incepand cu orele 19.00. Accesul este liber, gratuit și moka. Pagina evenimentului este aici.

Nu uitați, e duminică seară, deci aveți timp, după ce veniți de la mare, să faceți un duș scurt, după care să veniți să Zdubii bateți tare.

Pentru eveniment, există o aplicație mobilă gratuită, special pentru deschiderea concertului. Astfel, inainte de momentul in care trupa Zdob si Zdub va urca pe scena, aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”. Chiar pare o idee haioasă, o să fiu acolo și doar ca să văd cum funcționează, măcar. Dacă o descărcați și voi, pentru câteva minute, vom fi cumva…sincronizați.

 

Evenimentul Beautiful Romania Remix, prilejuit de programul global de brand #FIRSTS, promoveaza initiativa internationala “Pitch your first” prin care Vodafone ii incurajeaza pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit cu ajutorul Vodafone, se pot inscrie  pe site-ul http://www.firsts.com, pana pe 15 august. Premiul cel mare va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar, care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul http://www.firsts.com.

9 comentarii

 1. Cine merge la mare când sâmbătă e maraton Star Wars?

  0

  • #2

   exact. sambata maraton, duminica concert. sa mai ziceti ca nu am grija de cultura voastra:))

 2. #3

  ai gresit data in articol :). E 27 iulie.

  0

 3. #4

  „Acesta e evenimentul ce se va întâmpla duminica, 27 iunie, ”
  vrei sa zici 27 iulie ca sa nu inducem oamenii in eroare chiar daca pe afis e ok!

  0

 4. #6

  auzi, dar care e piata george enescu? aia din fata ateneului?

  0

 5. #7

  Eu promoveaz initiativa internationala “Think your first” prin care EU ii incurajeaz pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul creierului. :D

  PS: F**K vomafone! :D

  0

 6. #8

  Frumos. Am fost la un eveniment de jazz tot pe-acolo si a fost ok. La asta ma astept sa fie imbulzeala. Au mai avut Zdubii tot asa un concert public (nu mai stiu la care mall) si mi se pare ca sunt totusi o trupa care ar putea si altfel. Si nu inteleg.

  0

 7. #9

  Sunt curios care va fi parerea generala a publicului despre Beck Corlan.
  O sa sara cu anumite comentarii sau vor aprecia muzica.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]