Zi de veselie

Astazi este o zi mare. Cel mai cretin ministru de externe din istoria romaniei a demisionat. Cel mai jenant, cel mai idiot, cel mai lipsit de elementara diplomatie, cel mai lipsit de patriotism ministru posibil, a demisionat.
Aleluia. Mai raman Citroeniceanu si Trombosescu.
Hai ca vine…e timpul

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Ce vorbesti ma, cei mari tin de scaun ca si cand ar fi ultimul lucru de pe lume. Nu demisioneaza ei nici daca ar muri jumatate de popor de foame.

  0

  0

 2. Cum o dai cum n-o dai la fel de naspa e. Noi nu avem oameni politici apti sa faca politica pentru tara

  0

  0

 3. avea mare dreptate basescu cand l-a refuzat….

  0

  0

 4. Jos Vasesque! :)

  0

  0

 5. jos futu-l in gura. si el si citroeniceanu

  0

  0

 6. Poate te gasesc alegerile in capitala sa bagi un vot ANTI-Blaga.

  0

  0

 7. Ii doare la banana d enoi. Ei isi fac jocurile, iar noi ramanem sa platim preturi europene dupa metoda romaneasca. La noi, uleiul a ajuns la peste 2 euro, iar in germania este 0,9 euro. sa tot traim!

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]