Ziarele și titlurile lor

Povestea DRAMATICĂ a mamei care şi-a pierdut 4 copii de ZIUA ei. VEZI AICI cum a REACŢIONAT când a fost dusă din nou la locul tragediei

Vă urăsc din suflet, mă traducătorilor. Sunteți poate cele mai jegoase ființe care respiră pe suprafața terrei. Dacă aș vedea un ziarist că moare în fața mea, probabil aș da o mână de ajutor, să nu se mai chinuie.

PS: Nu dau link, pentru că nu vreau să îmi murdăresc blogul. E suficient să dați căutare în google, toate au același titlu, doar e atractiv.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  daca nu exista o lege a presei cum trebuie in Romania ce poti face? ar trebui interzis de ex sa faci stiri si sa arati cadavre sau body parts sau balti de singe pe unde au murit oameni. prin alte tari nu vezi asa ceva la tv sau in ziare.

  0

  0

 2. Un om poate sa nu aiba bani – aia se fac usor. Poate sa nu aiba nici dragoste – si aia se gaseste usor. Dar daca isi pierde umanitatea, a pierdut tot.
  Acum vreo 2 ani stateam in apartament cu cineva care avea pasiune pe otv. Bai cate inmormantari filma televiziunea aia si nu oricum ci asa, frontal, de vedeai si mucu din nasu mortului! Subiectul de discutie referitor la inmormantarea aia? Cum e corect sa se puna prosopu’, pe buca stanga a cadavrului sau pe buca dreapta. Si se luau in colti babele in studio pe tema asta.

  Nu inteleg ce pasiune macabra pot avea oamenii astia pe subiectul „moarte”? Si adevarul e ca televiziunile si ziarele satisfac o nevoie cu titlurile astea, aici chiar nu poti spune ca ei sunt cei care creaza nevoia, pentru ca cererea de piata exista

  0

  0

 3. #3

  Pai …daca e atractiv?
  Retarzii cu siturile lor isi omoara timpul prea liber si mintea prea odihnita.
  Am ceva timp de cand nu mai intru absolut deloc pe siturile a cel putin 4 ziare, mai ales de cand cu moda „VIDEO SOCANT”, un copy-paste de tin rotten, nothingtoxic etc…

  0

  0

 4. Nu pot decat sa subscriu: este absolut de kkt formularea! Si da, pentru toti „ziaristii”: Vezi aici cum poti sa sooogi poooola!
  Un blog e mult mai relaxant pentru ochi chiar si pentru faptul ca nu te ia cu „vezi aici”.

  0

  0

 5. Nene, situatia e simpla: cand cititorii nu vor mai dori astfel de abordari si astfel de subiecte situatia se va schimba. Insa, cata vreme exista suficienta cerere pentru marfa asta, va exista si oferta pe masura.

  0

  0

 6. Dupa cerere, si oferta, cum precizeaza antevorbitorii mei. Daca sexul si socul vand, ziaristii castiga si ei o paine cinstita din asta. Cand nu s-or mai vinde decat pachetele cu Discovery si NatGeo, atunci o sa moara DDD.

  0

  0

 7. #7

  nu toti ziaristii sunt la fel , depinde de caracterul fiecaruia si la ce se preteaza…

  0

  0

 8. De urat sunt si cei care se ingramadesc cu miile sa bolteasca ochii la stirile de genul asta, care practic se hranesc din asa ceva. Cand o sa taca ei si o sa citeasca ce trebuie, atunci o sa se opreasca si pseudo-jurnalistii din infins cutitul in ochii cititorilor.

  0

  0

 9. #9

  La fel de enervante mi se par si titlurile mincinoase sau puse la nimereala, iar campioni la genul acesta de titluri sunt cei de la Sport . ro care mi se par semioligofreni (exemplu luat acum: „Guardiola are mari batai de cap! Doua vedete sunt „certate”, Realul are o MANITA in fata! Cum au plans jucatorii Barcei dupa golul 100 in acest sezon”). Enervanti sunt si ziaristii care folosesc jargoane (MANITA=?!?!?!)

  0

  0

 10. Din pacate titlul este exact asa direct la Mediafax, asa ca restul n-au facut decat sa preia. Dar in orice caz e sinistru, si adesea titlul n-are nimic de-a face cu articolul care e doar o poza mare si 2 paragrafe de text complet neinteresante.

  0

  0

 11. #11

  Majoritatea titlurilor de pe realitatea.net e „socanta”, dar articolul rareori are legatura cu aceste titluri abracadabrante.

  0

  0

 12. Multi din exaltati nu isi mai dau seama ce fac in legatura cu titlurile.
  (Daca li se da ,,apa la moara” de catre redactori…)(o apa si-un pamant = noroi)

  0

  0

Citește și...

Later edit: am fost sunat de catre Cristi Pantazi, membru fondator al G4Media, care m-a asigurat ca acest articol nu este publicitate electorala si ca, in general, ei nu au incasat niciun ban din publicitate electorala si ca au postat acest articol doar pentru ca confirma ipoteza ca este OUG este comandata de […]

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]