Ziarul Financiar, trompeta PSD

Mai țineți minte placa repauzatului Dragnea, despre cum românii sunt obligați să mănânce cauciuc, pentru c hypermarketurile și corporațiile sunt dușmanii noștri și anumit nu ne vând produse bune, ca să ne distrugă sănătatea?

Iată, se pare că încă mai există buget de promovare pe tema asta, iar promovarea continuă. Corporațiile bad, românii good. Nu scrie nicăieri că românii sunt țepari, că nu au cantitatea necesară unui lanț, că nu asigură continuitate și aceeași calitate pe termen lung, toți dorind să devină, brusc, bogați. Nu, corporațiile e rele, tovarăși.

Înțeleg, serios că înțeleg că vremurile sunt grele și că e greu să plătești salarii, așa că banii PSD sunt buni. Dar dacă nu reziști, pe o piață competițională, mai bine demisionezi și te duci la prășit porumb, să le demonstrezi corporațiilor că poți, nu te faci de râs în halul ăsta.

Se aude, domnu’ Pâslaru?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  Titlul propagandist si conspirational este cel mai de succes. Sa curga cu share-uri!

  8

 2. #3

  Am un amic, director la un mare producător de cărnuri (nu vreau să îi dau numele ca să nu se supere amicul pe mine). Ne povestea cu juma de gură că de fapt de afară, din vest, se aduc produse foarte, foarte ok, de obicei brandurile proprii ale lanțurilor mari. Și că ei, producători români în România, de fapt produc pe principiul „carnea va avea calitatea pentru care ești dispus să plătești”, pentru că sunt destui vânzători care vor doar marfă ieftină. Mi-a zis și la ce lanț e cea mai nașpa carne de la ei, dar nu am încredere în cititorii tăi și nu o să-i dau numele. Ideea e că nu străinii ne-o trag la calitatea alimentelor, cum zice populist PSD-ul pentru că asta de fapt crede tot poporul, de la pensionari la studenți, ci noi ne-o tragem unul altuia.

  6

  • #4

   Singurul lucru inteligibil de aici este ca vanzatorii si cumparatorii vor marfa ieftina, ceea ce nu este o surpriza, avand in vedere puterea de cumparare a romanului generic. „Nu dau numele”

   Si din moment ce apar chestii de genul
   https://www.euractiv.com/section/agriculture-food/news/eu-bans-dual-quality-food-after-pressure-from-eastern-members/ ,
   e o vorba veche, nu iese fum fara foc.

   3

  • #5

   @truly, bravo, i-ai prins, ia un piscot! dar te-ai gandit vreo secunda DE CE se chinuie aia sa face 2 linii de productie care sa scoata produse de calitati diferite? nu cumva pentru ca asta cere VANZATORUL? mai ieftin, mai ieftin, mai ieftin! si ca sa acopere piata, na, luati mai ieftin! si cine sunt vanzatorii? romani cu totii, pana la ultimul! sau ai impresia ca carrefour, lidl, mega image au adus cateva mii sau zeci de mii de francezi, germani si belgieni sa fie high, middle si low management? nu, cel mai probabil 2, 3 d-aia, care probabil trec prin romania la petrecerea de craciun ca sa-si ia dividendele si in rest romanasi verzi, care se bat cu caramida in piept cum au facut ei profiturile alea din rotunde in si mai rotunde.

   0

 3. #6

  Si-au definitivat probabil strategia si când nu ai nici un organ funcțional care sa sancționeze gogoșile o sa fie una împuțită ca niciodată.
  Eu am rămas masca când a zis unul într-un ziar ca usr n-a vrut sa dea alocații la copii, si dacă vin ei vine potopul o sa le taie și pe alea existente, o sa dea afara, o sa taie și salariile.
  Pe aia care au scăpat datorita mizeriilor făcute de psd în justiție ii bagă acum ca au câștigat fiindcă n-a fost nimic adevarat, omit total sa spună motivul real.
  Te doare capul..

  1

 4. #7
  Dani Corban

  Am văzut articole pe ZF scrise de aceeași autoare care susțineau retorici diametral opuse, la pauză de câteva luni. Cât de bună este guvernarea PSD, ce mult a crescut nivelul de trai vs Căt de rău o duc românii în timpul guvernării PSD. Aceeași autoare, diferență de 3-4 luni! Ăștia scriu articole cum cântă maneliștii cu dedicație pentru nașul mare, finuțul, socrul mic etc. Cine dă banul primește articol la comandă. Sunt site de lăutari, nu de jurnaliști.

  Sigur gásim in arhiva lor si articole despre influenta benefica a corporatiilor.

  6

 5. Dar maestrul Dragnea nu este repauzat, este doar în perioada de creație. S-a retras la casa de creație pentru a scrie câteva cărți. Atâta tot, nici mai mult, nici mai puțin!
  Vă dați seama că acum juriul care acordă premiul Nobel este cu ochii pe România?

  4

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.