Ziua când #metoo a murit

Undeva, pe net, cineva face mișto de reclama sexistă a unui site, care reclamă are toate caracteristicile neaoșe, transformă femeia într-un obiect sexual, are poziție de capră, ușor toantă, ușor în piele, tot ce trebuie. Oamenii comentează, băi, e prea mult, nu ar trebui, totuși, ne batem joc de femei, chestii de gen.

După care vine păsărica de mai jos și lămurește problema, punând capac oricărei mișcări de evoluție a femeii. Pe ea o doare-n ștecher. Bravo, pisi, ne dăm seama cum ai avansat în carieră, good job.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Oricum, comentariul ei este un pic exagerat, chiar fals.
  Poa’ să spună că „o doare in priză”, că ștecher… mai greu.
  Mai ales că ar vrea și o gaură pe panou, nu un știulete.

 2. #6

  Nu, nu. Nu ii plac prizele. Am un amic ce o pune la pamant din cand in cand, ii regleaza faza, ii verifica rezistenta, ca e si ea Ohm.

 3. O sa se ajunga la niste reclame cu un text simplu, arial, pe un fond alb. Lumea se agita prea tare, corectitudinea asta politica strica tot amuzamentul. Acu un simplu flirt e transformat in abuz sexual, asta daca nu esti o persoana influenta, cu bani si lamborghini.
  Cand aduci vreo una, putin ametita, acasa, mai intai tiparesti declaratia pe propria raspundere, o pui sa semneze si apoi o bagi in pat.

 4. #11

  Asta nu e tipa de care a scris zoso acum ceva timp ca e cont fals?

  • #12
   Arhi

   ba da. dar nu e fals. daca mai tin bine minte, e aia in masina careia dadea piticu cu piciorul, in intersectie, pentru ca nu se misca cum voia el

  • #13

   Aia e

 5. #14

  Pe pisi in cauza o gasesti la orice postare marca Mandruta.

 6. #15

  Oare ce fel de gaura… asta e intrebarea!