Ziua când #metoo a murit

Undeva, pe net, cineva face mișto de reclama sexistă a unui site, care reclamă are toate caracteristicile neaoșe, transformă femeia într-un obiect sexual, are poziție de capră, ușor toantă, ușor în piele, tot ce trebuie. Oamenii comentează, băi, e prea mult, nu ar trebui, totuși, ne batem joc de femei, chestii de gen.

După care vine păsărica de mai jos și lămurește problema, punând capac oricărei mișcări de evoluție a femeii. Pe ea o doare-n ștecher. Bravo, pisi, ne dăm seama cum ai avansat în carieră, good job.

15 comentarii

 1. #1

  Oricum, comentariul ei este un pic exagerat, chiar fals.
  Poa’ să spună că „o doare in priză”, că ștecher… mai greu.
  Mai ales că ar vrea și o gaură pe panou, nu un știulete.

  0

  • Poate e pe invers și ii plac prizele, nu știuleții….

   0

  • #3

   Stecherul e mai la mijloc. Adica intra el in priza cumva, dar in el intra minim alte trei intrerupatoare.

   0

  • #4

   Dee dee: vai de geografia ta de electrician.

   0

  • #5

   Daca stam sa fim exacti, nu ne mai iese figura de stil.

   0

 2. #6

  Nu, nu. Nu ii plac prizele. Am un amic ce o pune la pamant din cand in cand, ii regleaza faza, ii verifica rezistenta, ca e si ea Ohm.

  0

 3. O sa se ajunga la niste reclame cu un text simplu, arial, pe un fond alb. Lumea se agita prea tare, corectitudinea asta politica strica tot amuzamentul. Acu un simplu flirt e transformat in abuz sexual, asta daca nu esti o persoana influenta, cu bani si lamborghini.
  Cand aduci vreo una, putin ametita, acasa, mai intai tiparesti declaratia pe propria raspundere, o pui sa semneze si apoi o bagi in pat.

  0

 4. #11

  Asta nu e tipa de care a scris zoso acum ceva timp ca e cont fals?

  0

  • #12
   Arhi

   ba da. dar nu e fals. daca mai tin bine minte, e aia in masina careia dadea piticu cu piciorul, in intersectie, pentru ca nu se misca cum voia el

  • #13

   Aia e

   0

 5. #14

  Pe pisi in cauza o gasesti la orice postare marca Mandruta.

  0

 6. #15

  Oare ce fel de gaura… asta e intrebarea!

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]