Zoopooim sau gheliram?

Cum am deschis ochii, vad in rssfeed si la zoso si la piticu ca s-a lansat un nou mare serviciu romanesc de vanzari online, numit zoop!.
Desigur ca am mers repede, ca na, de cand tanjesc si eu dupa servicii bune de retail online.
Numai ca am ajuns si am inchis brutal browserul. De ce? Pentru ca magnifica idee nu e decat copierea lui ghelir.ro, dar pe fond albastru.
Mai romanilor, s-au gatat ideile in capsoarele voastre? In alte parti se vinde si cacat in staniol, in toate felurile posibile. La noi, daca unul are o idee buna, ceilalti o inmormanteaza prin copiere la maxim.
E atat de greu sa gasesti o idee de vanzare originala, de trebuie copiat orice iese putin mai bine?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. ghelir FTW! am devenit si eu clienta azi, ca de mult il urmaresc. mi`am comandat un stick de 4Gb kingston :)

 2. #2

  Mie mi se pare ca ideea de Ghelir s-a diluat… La ei pe site e aproape la fel de scump ca in magazinele offline… mai adaugi taxele de livrare si s-a dus dracului toata ideea. Eu nush ce-i cu Zoop-ul asta… am vazut ca preturile is bune. Ideea e sa o tina asa in continuare.

  In orice caz, nu mi se pare ca trebuie sa discreditam Zoop-ul pentru ca nu sunt originali. Cate business-uri sunt originale in ziua de azi?

  Si BTW, voi chiar credeti ca Ghelir sunt originali?

  Pace!

 3. Arhi

  imi pare rau ca vezi asa lucrurile …sa stii ca noi nu am pornit acest business pt ca am vazut businessul ghelir…
  vreau sa subliniez ca nu cei dela ghelir au inventat acest business… cei de la http://www.woot.com au facut-o
  tot ce ne dorim e sa avem clienti fericiti a caror exprienta de cumparare sa fie usoara si prietenoasa …defapt noi toti vrem sa cream un magazin prietenos cu produse utile si la preturile cele mai mici posibile..
  referitor la design….eu cred ca e total diferit de ghelir …
  sper ca impreuna cu cei de la ghelir sa reusim sa avem cit mai multi clienti fericiti si sa fim o alternativa viabila la magazinele fizice…
  clientul nostru ….prietenul nostru :)

 4. Nu au copiat Ghelir.ro, doar au implementat acelasi concept de marketing.

 5. toata lumea vorbeste de zoop.sa fie coincidenta sau posturi platite?

 6. Si io am mai vazut postat si pe alte bloguri. Poate ca is platite, insa asta a lui Arhi nu mi se pare ca ar fi platit… eventual de Ghelir.ro. LOL!

 7. a lu Arhi nu dar Fulgerica are si banne pus in post. toti trebuie sa traim

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]