Zoso, Arhi si Fusu despre socializarea online

Asta pentru ca bateati campii cu gratie bovina, ca noi la blogaria doar am baut si ne-am dat la didi. Uite ca s-au discutat si chestii interesante si cu miez.
Pacat ca vorbea si Piticu…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Trist dar adevarat… ati sintetizat excelent la ce se „reduce social networking-ul”…

  Thumb up 0
 2. Doamne cat adevar pe centimetru patrat…

  Thumb up 0
 3. nu am fost acolo sa ne ascundem dupa degete: :))

  Thumb up 0
 4. Omigi, cate discutii legate de social networking. Social networking-ul exista in romania, exista comunitati intregi create in jurul unui forum, a unui tracker, si pana si in jurul unui blog. Cat despre site-urile de matrimoniale, da, pana si alea sunt tot social network, pana si statu pe irc, tot la social network poate fi incadrat, asa ca nu mai aberati ca n-are succes in romania. Ca sa nu mai zic de yahoo messenger…

  De fapt voi vreti sa explicati de ce site-uri gen facebook n-au succes in Romania.

  Si pan’ la urma nu stiu cat le pasa celor de la neogen de cele spuse acolo. Ceea ce-au facut ei acolo e cea mai eficace, si poate cea mai ieftina modalitate de-as face publicitate. Daca din curiozitate dai o raita pe toate blog-urile mai de doamne ajuta, e imposibil sa nu gasesti un post legat de neogen si blogaria. gg neogen.

  Thumb up 0
 5. Sebi ce accent are :)) dar stiam asta. Arhi the king of porn da sfaturi tinerilor

  Thumb up 0
 6. Piticu are noroc ca nu dai din casa…. =)) Nu-i nimic, ca da el…

  Thumb up 0
 7. #7

  Bravos guru(ii) al (i) blogosferei romanesti!
  Baga-ti tata Arhi puli si futex pe dividi dupa care pune-l frumos pe site-ul matale, ca doar deh, scopul scuza mijloacele.
  Patetici sunteti si insurati si cuplati, douashdecentimetrii sau cu nas upgradat.

  Thumb up 0
 8. daca te uitai putin mai sus, ai fi vazut ca exista link la piticu pe site catre acest post. crezi ca daca il considera ofensator, mai il linkuia?
  traiti intr-un cerc stramt…stramt de tot

  Thumb up 0
 9. Important este ca am fost toti pe subiect si nu am aberat, oricum ideea cu care a venit Bobby Voicu, si am dezoltat-o si eu pentru Social Network mi se pare una destul de buna, sa vedem ce vor decide cei de la neogen.

  Thumb up 0
 10. Arhi tata ia si iti configureaza blogu` pentru ie7 ca se vede ca dracu` meniul din partea dreapta ti-l afiseaza sub comment

  Thumb up 0