Zoso, Arhi si Fusu despre socializarea online

Asta pentru ca bateati campii cu gratie bovina, ca noi la blogaria doar am baut si ne-am dat la didi. Uite ca s-au discutat si chestii interesante si cu miez.
Pacat ca vorbea si Piticu…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Trist dar adevarat… ati sintetizat excelent la ce se „reduce social networking-ul”…

 2. Doamne cat adevar pe centimetru patrat…

 3. nu am fost acolo sa ne ascundem dupa degete: :))

 4. Omigi, cate discutii legate de social networking. Social networking-ul exista in romania, exista comunitati intregi create in jurul unui forum, a unui tracker, si pana si in jurul unui blog. Cat despre site-urile de matrimoniale, da, pana si alea sunt tot social network, pana si statu pe irc, tot la social network poate fi incadrat, asa ca nu mai aberati ca n-are succes in romania. Ca sa nu mai zic de yahoo messenger…

  De fapt voi vreti sa explicati de ce site-uri gen facebook n-au succes in Romania.

  Si pan’ la urma nu stiu cat le pasa celor de la neogen de cele spuse acolo. Ceea ce-au facut ei acolo e cea mai eficace, si poate cea mai ieftina modalitate de-as face publicitate. Daca din curiozitate dai o raita pe toate blog-urile mai de doamne ajuta, e imposibil sa nu gasesti un post legat de neogen si blogaria. gg neogen.

 5. Sebi ce accent are :)) dar stiam asta. Arhi the king of porn da sfaturi tinerilor

 6. Piticu are noroc ca nu dai din casa…. =)) Nu-i nimic, ca da el…

 7. #7

  Bravos guru(ii) al (i) blogosferei romanesti!
  Baga-ti tata Arhi puli si futex pe dividi dupa care pune-l frumos pe site-ul matale, ca doar deh, scopul scuza mijloacele.
  Patetici sunteti si insurati si cuplati, douashdecentimetrii sau cu nas upgradat.

 8. daca te uitai putin mai sus, ai fi vazut ca exista link la piticu pe site catre acest post. crezi ca daca il considera ofensator, mai il linkuia?
  traiti intr-un cerc stramt…stramt de tot

 9. Important este ca am fost toti pe subiect si nu am aberat, oricum ideea cu care a venit Bobby Voicu, si am dezoltat-o si eu pentru Social Network mi se pare una destul de buna, sa vedem ce vor decide cei de la neogen.

 10. Arhi tata ia si iti configureaza blogu` pentru ie7 ca se vede ca dracu` meniul din partea dreapta ti-l afiseaza sub comment